Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından yapılan ve Spor Genel Müdürlüğünün onaylamış olduğu Bocce Bowling ve Dart'la Tanışalım projesi kapsamında; kurs ücretinden muaf tutularak sadece belge ve diploma ücreti ödenerek (100TL) İlimizde 07 – 16 Ocak 2015 tarihleri arasında mesai saatleri dışında 1. Kademe Dart Antrenör Kursu açılacaktır.

İl Müdürlüğümüzün http://kilis.gsb.gov.tr web sayfasında gerekli şartlar ve belgeler belirtilmiş olup, kursa katılmak isteyen kurumunuza bağlı okullarda görev yapan personellere ve öğrencilere gerekli duyurunun yapılması ve 05 Ocak 2015 mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüze müracaat etmeleri hususunu bilgilerinize rica ederim.

 

 Hakem & Antrenör Kurslarına katılacaklardan aşağıdaki belgeler / şartlar istenir:

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC Kimlik numaralı - Kursiyer en az 18 yaşını tamamlamış olmalıdır)

2- Mezuniyet Belgesi (Diploma, Geçici Mezuniyet, Çıkış Belgesi veya Öğrenci Belgesi - Kursiyer en az lise mezunu olmalıdır.)

3- Savcılık iyi hal kağıdı (Memurlar için kurum yazısı yeterlidir - 6 aydan fazla ceza alanlar kursa katılamazlar)

4- Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Alınacak Ceza Yazısı (Adayın federasyon veya il müdürlüğünden 6 ayı geçen bir disiplin cezası almamış olması gerekmektedir.)

5- Sağlık Belgesi (Kurum doktoru, özel klinik veya sağlık ocağından alınabilir)

6- 2 Adet vesikalık fotoğraf

9- 100 TL Belge Ücreti  (Federasyonumuzun Akbank - Anafartalar Şubesi (Şube kodu: 82)(TR09 0004 6000 8288 8000 1020 93) no'lu gelirler hesabına ödemelidir.