Valimiz Sayın Dr.Mehmet Tekinarslan,  15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı.

 

Sabah saatlerinde ilk etkinlik, Kilis Asri Mezarlığındaki Şehitlikte gerçekleştirildi. Buradaki programda saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’mızın okunmasından sonra Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

 

Şehitlerimiz için yapılan duanın ardından Vali Tekinarslan ve protokolün diğer üyeleri tarafından şehitlerimizin mezarları başına çiçekler bırakıldı.

 

Etkinliklerin öğleden sonraki bölümünde ise; Yeni Beşevler Kayabaş Camiinde şehitlerimiz için mevlidi şerif okutulduktan sonra halkımıza yemek ikramının ardından anma programlarının ilk günkü bölümü tamamlandı.

 

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa Valimiz Sayın Dr. Mehmet Tekinarslan’ın yanısıra, AK Parti Milletvekili M.Hilmi Dülger, Belediye Başkanı Av.Hasan Kara, Vali Yardımcıları, Daire Amirleri, STK Temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda Kilisli vatandaşlarımız katıldılar.