Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Remzi ARKALTI,Gençlik Liderleri ve Gönüllü Üyelerimiz ülkemizde yaşanan terör olayları sonucu Kilis İl Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundular. 
Burada askerlerimize tatlı ikram eden üyelerimiz, vatanı koruyan askerlerimizle uzun uzun sohbet ettiler.Ardından İl Jandarma Komutanı Sayın Gökhan ŞAHİN tarafından ağırlanan İl Müdürümüz Sayın Remzi ARKALTI,Gençlik Liderleri ve Gönüllü Üyelerimiz , askerlerimizin her zaman yanında olduklarını belirttiler. Ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür eden ve hediyelerini dağıtan ŞAHİN, gözlerini kırpmadan vatana sahip çıktıklarını, her zaman her şartta bunu sürdüreceklerini söyledi.
İl Müdürümüz Sayın Remzi ARKALTI; Ülkemizin huzurunu hedef alan bu tür hain saldırılar karşısında, milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde sonuna kadar dimdik duracaktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başta Askerlerimiz ve Polislerimiz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olmaya, onlara her konuda destek olmaya devam edeceğiz’ dedi.
Misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı başta İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Albay Gökhan ŞAHİN olmak üzere askerlerimize teşekkür eden Kilis Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verdiler.