Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yılı törenle kutlandı.
İlk olarak şehitliği ziyaret eden protokol üyeleri burada şehitlerin ruhuna dua ettiler. Daha sonra Adnan Menderes parkı yanında Kuva-i Milliye birliklerini karşılayan protokol üyeleri buradan yürüyerek Cumhuriyet Meydanına geçti.
Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtına Kilis Valisi,Belediye Başkanı ve Kuva-i Milliye Derneği başkanı tarafından çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Kilis Milletvekillerimiz Sayın Hilmi Dülger ve Sayın Reşit Polat, Kilis Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kara, Kilis Valimiz Sayın İsmail Çataklı birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından şiirler okundu. Son olarak halk oyunları gösterisi ve ardından mehteran grubunun gösteri ile birlikte resmi geçit töreni yapıldı.
Kilis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı etkinliklerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz  Remzi ARKALTI, Gençlik Merkezi Müdürümüz Ayhan ÇİVİT, Gençlik Merkezi Liderlerimiz ve Gönüllü Üyelerimizle birlikte katılım sağlandı. 7 Aralık Kurtuluş Günü vesilesi ile kutsal Vatan topraklarımız için göğsünü siper ederek şahadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz.