24.DÖNEM MİLLETVEKİLİ AHMET SALİH DAL GENÇLİK MERKEZİNDE

 

24.Dönem Milletvekilimiz Sayın Ahmet Salih DAL,İlimizde yapılan ve inşaatı devam eden spor tesislerini gezdikden sonra Gençlik Merkezimizde gençlerle bir araya geldi. 
Has Odamızda Gençlik Liderlerimiz ve gençlerimizle hasbihal eden Sayın Ahmet Salih DAL;Gençlik Merkezimiz aracılığı ile gençlerin sorunlarını dinledi ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.
Gençlere zamanlarını iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Ahmet Salih DAL;, “Şuanda hayatınızın belki de en önemli zamanlarını yaşıyorsunuz. Bu zamanın kıymetini bilin. Bu yaşlarda kendinizi geliştirirseniz, ileride bunun değerini anlarsınız. Osmanlıca mı öğrenmek istiyorsunuz? Ya da yabancı dil. Gençlik Merkezlerimiz aracılığı ile açılan tüm eğitimlere katılın ve şimdi öğrenin. İlerleyen yaşlarda buna fırsatınız olmayabilir. Lise ve üniversite zamanlarında edindiğiniz kazanımlar, hayat yolculuğunda sizi bir adım öne taşıyacaktır” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Remzi ARKALTI,Has Odamızda gerçekleşen bu buluşmanın çok yararlı olduğunu, gençlerimizin ülkemizi, bölgemizi, yaşanan gelişmeleri 24. Dönem Milletvekilimiz Sayın Ahmet Salih DAL gibi tecrübeli isimden birebir ve doğru bir şekilde öğrenmelerinin çok önemli olduğunu belirtti ve Sayın Ahmet Salih DAL’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.