15 Temmuz 2016 tarihinde Fettullahçı Terör Örgütü ( Fetö ) tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sonrası demokrasi ve milli iradenin yanında olmak için meydanlara çıkan halkımızın  'demokrasi nöbeti' devam ediyor.

Kilis Gençlik Hizmetleri ve ve Spor İl Müdürlüğü personeli de demokrasi ve milli iradenin yanında olmak için cumhuriyet Meydanına bayrakları ile bir araya geldi.

İl Müdürü Remzi ARKALTI, Şube Müdürleri ve tüm çalışan personelin katıldığı demokrasi nöbeti ile ülkemizin darbecilere teslim edilmeyeceğini tek  ses , tek yürek olarak bu vatan sahip çıkılacağını gösterdi.

İl Müdürü Remzi ARKALTI yaptığı açıklamaya demokrasi şehitlerini anarak başladı. Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileyen ARKALTI “Kilis halkının büyük bir fedakarlık gösterdiğini  "15 Temmuz'da yaşadığımız başkaldırı ihanetine halkımızın  gösterdiği birlik ve beraberlik, bu fedakarlık her türlü takdirin üstündedir. Genci, yaşlısı, kadını, çocuğu ile bu meydanı aralıksız olarak doldurarak  birlik ve beraberliğimizi gösterdik, demokrasi için meydanları boş bırakmayan Kilis’lilere ve tüm personel arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.