Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI Başkanlığında 2017-2018 yılı sezonu personel toplantısı gerçekleştirildi.

Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki personel ile 2017-2018 sezonu istişare toplantısı hizmet binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Musabeyli,Elbeyli,Polateli Spor İlçe Müdürleri,Gençlik Merkezi Müdürü,kadrolu memurlar,gençlik liderleri,antrenörler,teknik personel ve hizmet alımı personeller katıldı.

Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI’nın  açılış konuşması ile başlayan toplantıda,hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar,ast-üst ilişkilerine dikkat edilmesi,kılık-kıyafet,mesai saatlerine uyulması ile tesis temizliğinin önemi gibi konular ele alındı.

Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çalışmaların çok daha üstün bir performansla sürdürülmesi gerektiğini belirten ARKALTI,Kilis’imizin spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var.İlimize yapılan spor yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte hem Kilis kazanacak hem de ülke sporuna yetiştirdiğimiz sporcularla katkıda bulunacağız.Dolayısı ile bizlerde gençliğin enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız.

Gençlik ve Spor Personelinin bir bütün içerisinde olmaları gerektiğini ve Kilis’e daha büyük hizmetler vermek için  çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten ARKALTI,tüm mesai arkadaşlarına güveninin tam olduğunu dile getirerek yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür etti.